Cursus 32 Paden van Wijsheid (Esoterische Wijsbegeerte)
o.l.v. Dolly Brinkman


Het esoterische systeem van de 32 Paden van Wijsheid is een schitterend systeem waardoor je heel veel over jezelf aan de weet kunt komen. Je kunt de Paden onderscheiden in vier groepen van werkzaamheid.
1. De eerste 10 Paden van Wijsheid, de wortelbasis
2. Het volmaakte drietal
3. Het polaire zevental
4. Het constante twaalftal
Dit alles is verbonden met de vier levensbomen van de Kaballah als de 4 elementen waaruit de schepping is ontstaan; vuur, water, lucht en aarde.
Ieder Pad van Wijsheid vertegenwoordigt een bepaalde kosmische levensopdracht met het bijbehorende lesmateriaal dat je zeker kunt herkennen als je weet met welke Paden van Wijsheid je in dit leven verbonden bent.

Dat is niet zo moeilijk, bij deze cursus krijg je van de docent je geboortehoroscoop, want die heb je wel nodig. De Paden 11 t/m 20 worden gevormd door bepaalde planetaire aspecten en de Paden 21 t/m 32 vertegenwoordigen je geboorteteken en je ascendant. Zo kun je tijdens de cursus leren welke Paden van Wijsheid voor jou in je leven een bijzondere rol spelen en dat geeft veel herkenning en duidelijkheid. Door deze cursus ga je jezelf dus beter leren kennen en begrijpen wat je levensopdracht inhoudt. De 22 Paden van Wijsheid vormen de symbolische uitdrukking van de 22 kaarten van de Grote Arcana, want bij ieder pad hoort een tarotkaart en zijn ook verbonden met de 22 letters van het Hebreeuwse alfabet (alefbeth). Deze 22 Paden van Wijsheid zijn ontstaan door de verbindingen tussen de eerste 10 Paden van Wijsheid. Hoe meer je van al die kosmische krachten die op je inwerken af weet, hoe meer je jezelf leert kennen en begrijpen en daar gaat het tenslotte om. Geef tijdens de eerste cursusavond je geboortedatum, geboortetijd en geboorteplaats aan de docent.

Cursusdata 2019-2020
1 avond per maand
(okt-jun)

 

Tijd: 
19.30-21.30 uur

 

Locatie:

Werengouw 369

te Amsterdam

 

Benodigdheden:

Spel gekleurde Tarot kaarten van Rider Waite

1 multomap

A4 insteekhoezen

Pen en papier

Aantal cursisten

Minimaal 8 

Maximaal 15

  • Instagram
  • Wix Twitter page
  • Wix Facebook page