top of page

Cursusleiders

EPC Kennemerland werkt samen met ervaren en deskundige cursusleiders. We stellen ze graag aan je voor:

Loon, Loes v 2017.jpg
Loes van Loon

Het medium Loes van Loon geniet landelijke bekendheid en behoort tot de beste mediums van Nederland. Zij heeft acht paranormale boeken  geschreven, haar meest recente boek is: ‘Gedragen door de Alkracht’.
Al deze boeken zijn tot stand gekomen door de samenwerking met haar hoofdgids Hebenes die zij vanuit een eerder leven heeft gekend. Hij geeft haar via automatisch schrift het materiaal voor haar boeken door.

Gracht, Gertien vd3.jpg
Gertien van der Gracht

Gertien heeft haar hele leven al mensen die overleden zijn bij zich en had het daar vroeger ook echt moeilijk mee. Door te leren ermee om te gaan kon zij het gebruiken om andere mensen  te helpen. Haar doel is om bij een cursus Intuïtieve ontwikkeling dat wat er in jou, zit naar buiten te laten komen. Bij iedereen is dat verschillend en door ermee aan de slag te gaan kom je achter jouw gave. 

Vermeulen, Greet 2024.jpg
Greet
Vermeulen
Brandenburg, Fred.jpg
Fred
Brandenburg

Reeds op jonge leeftijd werd Greet met het paranormale geconfronteerd, zonder dat ze zelf wist wat het precies was. Pas op latere leeftijd ontstond een warme belangstelling voor allerlei paranormale zaken en ze ontdekte toen dat zij zelf ook bepaalde gaven bezat. Greet heeft ruim 30 jaar voor zalen gestaan, voornamelijk om zoveel mogelijk mensen te laten ervaren, dat er meer is tussen hemel en aarde. Inmiddels doet ze het wat rustiger aan. Eerlijkheid en zuiverheid staan bij Greet voorop en belangrijk is haar nuchtere kijk op het paranormale.

Fred is een veelzijdig mens. Hij heeft meer dan 30 jaar ervaring in coaching/opleiden en motiveren. Is gedurende 25 jaar eigenaar geweest van de meest bekende Women Only Fitness Studio 21 te Amsterdam. Heeft ruim 20 jaar ervaring als eigenaar/docent bij AAFA sportopleidingen. Heeft jaren zelfverdediging voor vrouwen gegeven. Zijn doel is het aanleren van intuïtief en holistisch functioneren, in zowel het dagelijks leven als in sport. De laatste jaren werkt Fred als trainer/personal coach, masseur en magnetiseur.

bottom of page