Cursusleiders

EPC Kennemerland werkt samen met ervaren en deskundige cursusleiders. We stellen ze graag aan je voor:

Dolly Brinkman

Haar levensdoel is het overdragen van esoterische (universele) kennis aan een ieder die aan zichzelf wil werken. Liefde, zelfvertrouwen en zelfkennis zijn de bouwstenen voor zelfrealisatie en het doel van menselijke ontwikkeling dat, vooral in deze tijd, steeds meer centraal komt te staan. Dolly heeft maar één wens: om zo lang mogelijk haar werk en studie te kunnen en mogen uitvoeren.

Dolly geeft bij EPC Kennemerland de cursussen de 32 Paden van Wijsheid en de cursus de Ascendant

Gertien van der Gracht

Gertien heeft haar hele leven al mensen die overleden zijn bij zich en had het daar vroeger ook echt moeilijk mee. Door te leren ermee om te gaan kon zij het gebruiken om andere mensen  te helpen. Haar doel is om bij een cursus Intuïtieve ontwikkeling dat wat er in jou zit naar buiten te laten komen. Bij iedereen is dat verschillend en door ermee aan de slag te gaan kom je achter jouw gave. 

Monique van Haastrecht

Monique is, na verschillende cursussen te hebben gedaan, op een bepaald moment in aanraking gekomen met handlezen, handlijnkunde. Omdat haar nieuwsgierigheid zo werd aangewakkerd tijdens de basiscursus, besloot zij de volledige opleiding te volgen. Hierna heeft zij ook nog een verdiepingsjaar gedaan.

Elly de Jager

Elly is 65 jaar en woonachtig in Enkhuizen.

Sinds 15 jaar schildert zij, het liefst hele grote werken. Elly beheerst de schildertechniek van de Aboriginals, het zogenaamde  ”dotpainting”, waar zij sinds 2016 met veel plezier workshops in geeft en zij werkt dan ook altijd met veel enthousiaste cursisten.

Caroline Beumer

Caroline werkt als psycholoog/hypnotherapeut in eigen praktijk, is daarnaast auteur van diverse boeken en geeft veel trainingen aan mensen die beroepsmatig met kinderen, jongeren en gezinnen in veranderprocessen werken. Naast haar reguliere kennis van de psychologie gebruikt Caroline heel veel alternatieve aanpakken, omdat zij vanuit een holistisch principe naar mensen kijkt.

Charles Vrugt

Charles is geboren in de stad Soekaboemi in het voormalig Nederlands-Indië op 12 juli 1944 en is altijd erg gevoelig geweest. Hij heeft alles intuïtief aangevoeld; zijn zesde zintuig is altijd geactiveerd geweest. Charles is sterk gemotiveerd om dienstbaar te zijn voor de mensheid, om al zijn gaven te gebruiken en om een zuiver instrument te zijn. 

  • Instagram
  • Wix Twitter page
  • Wix Facebook page